Menu
Webshop

Genieten van de tuin

Of u een grote of een kleine tuin, een patio of alleen een balkon heeft: gezelligheid creëert u al heel snel met de juiste planten, want groen mag hier natuurlijk niet ontbreken. Life & Garden heeft voor elk wat wils. Planten die graag in de volle zon staan of juist veel schaduw nodig hebben. Grote fruitbomen of kleine eenjarige bloeiers. Met de juiste verzorging groeit elke plant uit tot een volwaarde sfeermaker. In onze winkels krijgt u professioneel advies op maat.   

Moestuin

Hoe leuk is het om groenten uit eigen tuin te bereiden in uw keuken? U kunt zelfs een kleine moestuin op uw balkon maken en hier het hele jaar door van genieten. Life & Garden heeft alles in huis om grote en kleine moestuintjes tot een succes te maken.

Vijver

Een echte sfeermaker in de tuin is een levendige vijver. Vissen die rustig rondzwemmen, een fontein die water speels omhoog spuit en een vrolijk kwakende kikker aan de waterkant. Weet u hoe u uw vijver in topconditie houdt? Bij onze winkels in Doetinchem, Etten-Leur, Hulst, Oostburg, Opende, Renesse & Zuid-Scharwoude kunt u terecht voor al uw vijverbenodigdheden, vijverplanten, accessoires en natuurlijk persoonlijk advies. Zo blijft uw vijver het hele jaar door dé blikvanger van uw tuin. 

Sfeervolle tuin

Wij hebben altijd de nieuwste tuinmeubelen, de hipste accessoires en de hotste barbecues in ons assortiment om uw tuin helemaal af te maken (let op: onze winkel in Opende verkoopt geen tuinmeubelen). Ook voor sfeervolle verlichting, schuttingen en diverse bestratingsmogelijkheden kunt u bij ons terecht. Kom eens langs in een van onze winkels en laat u inspireren!

Vrolijke zomerbloeiers in vlechtwerk
Balkonpotten met vrolijke zomerbloeiers
Gekleurde lantaarntjes voor buiten
Kleurrijke mini-vijvers
Heesters - Roze Hebe
Houten tafel met gekleurde plastic stoelen
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Gezellig Lees meer