Menu
Webshop

Gezellig

Ongecompliceerd & fris

U bent altijd op zoek naar een goede balans tussen werk en privé. U bent creatief en houdt van een vrolijke, kleurrijke en speelse stijl. Praktisch en functioneel zijn belangrijk.

Uw stijl kenmerkt zich door frisse vrolijke kleuren met een neutrale basis. U combineert graag en gebruikt uw creativiteit om dingen net even anders te doen. U houdt van vernieuwing en bent graag onderscheidend. Producten moeten wel onderhoudsvriendelijk zijn, maar saai komt in uw woordenboek niet voor.

U bent ondernemend en erg onafhankelijk. Tijd is een grote vijand en u probeert uw leven zo efficiënt mogelijk in te richten. Online shoppen doet u daarom graag. Ook vindt u het heerlijk om cadeautjes te kopen. Dit doet u graag bij eigentijdse winkels en u bent gek op merken die verrassen en inspireren. U bent een optimist en heeft  altijd een positieve instelling.

U laat zich inspireren door eigentijdse winkels, tijdschriften en merken. Speelse, kleurrijke en opvallende designs trekken uw aandacht. Producten die praktisch zijn passen bij u mits ze fris en origineel zijn. Ook is het belangrijk dat de producten kindvriendelijk zijn.

Life & Garden biedt u een diversiteit aan producten die perfect passen bij uw stijl. Bekijk hieronder de foto’s voor een eerste indruk en bezoek uw dichtstbijzijnde vestiging voor nog meer inspiratie.

Vrolijke zomerbloeiers in vlechtwerk
Houten tafel met gekleurde plastic stoelen
Sfeerartikelen - Orchideeën
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Gezellig Lees meer