Menu
Webshop

Petunia

De Petunia is een kleurrijke eenjarige zomerbloeier die lang bloeit en zorgt voor een prachtige bloemenzee in de tuin. De plant doet het goed in hangmanden, kuipen, muurzakken en bakken, maar staat ook prachtig tussen de bodembedekkers in de border!

Lees meer

Kamerhortensia

De Hortensia is een erg populaire plant voor buiten én binnen. De grote bolle bloemkoppen met prachtige kleuren zijn echte blikvangers die lang en rijk bloeien. De kamerhortensia is met zijn licht zoete geur een aangenaam voorschot op de zomer!

Lees meer

Tuinmeubel- & fonteinenspecial

Bekijk een selectie van onze mooiste tuinmeubelen en sfeervolle fonteinen in deze special. De aanbiedingen in deze folder zijn de hele zomer geldig!

Leuke inspiratie en handige groentips!

Facebook

Volgt u ons al op facebook? Hier plaatsen we afbeeldingen van mooie planten en accessoires, geven we handige tips en houden we u op de hoogte van onze laatste acties en nieuwste folders. Ook kunt u uw favoriete vestiging volgen voor lokale aanbiedingen en activiteiten.

Welke stijl past bij u - landelijk

Welke stijl past bij u?

Doe de test

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, worden de assortimentspagina’s van onze website aangepast naar uw favoriete stijl. Helemaal onderaan de pagina kunt u uw favoriete stijl kiezen en wijzigen. U kunt kiezen uit landelijk, modern, klassiek en gezellig.

Twijfelt u nog over uw favoriete stijl? Doe dan de test! 

Nooit meer een folder missen?

Inspiratiemail

Wist u dat we ook folders hebben die alleen digitaal te bekijken zijn en niet gedrukt worden? Schrijf u in voor de inspiratiemail en mis nooit meer een folder met leuke aanbiedingen. Natuurlijk vindt u in de inspiratiemail ook leuke ideeën en handige tips en houden we u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke activiteiten. Onderaan de pagina kunt u zich inschrijven.

Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer