Menu
Webshop

Luchtzuiverende planten

Woonplanten van de maand

Luchtzuiverende planten zorgen ervoor dat de lucht in huis gezonder wordt! We hebben 8 planten op een rijtje gezet die niet alleen goed zijn in het zuiveren van de lucht, maar het ook goed doen bij kamertemperatuur én weinig verzorging nodig hebben!

Lees meer

Viooltjes

Tuinplant van de maand

In oktober zijn de zomerbloeiers en meeste vaste planten aan het einde van hun bloeiperiode. Dit geldt echter niet voor het Viooltje! Violen vinden de lagere temperaturen juist heerlijk en bloeien uitbundig tot de winter invalt.

Lees meer

Thema | Summer Celebrations

Proef de zomer! De vrolijke kleurenmix van Summer Celebrations zorgt voor een ultiem zomergevoel. Maak het gezellig in de tuin met leuke lichtjes en sfeervolle accessoires, zoals dromenvangers en kleurige kussens! Kijk voor inspiratie op onze Pinterest pagina

Hebe_addenda

Hebe Addenda

De Hebe Addenda, ook wel struikveronica genoemd, is een groenblijvende struik die tot ver in het najaar prachtig bloeit. De Hebe is er in vele soorten, maten en kleuren, dus er is er altijd wel één die bij u en uw tuin past!

Lees meer

Persoonlijke videotips

Soms is het best lastig om te weten wat je nou wanneer in de tuin moet doen om deze in topconditie te houden. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! We hebben namelijk een handig systeem waar je aan kunt geven welke planten er in jouw tuin staan. Elke maand sturen we je dan een overzicht met wat er die maand in jouw tuin moet gebeuren. Én je krijgt er gelijk ook video's met uitleg bij, zodat je tuin dit jaar gegarandeerd een succes wordt!

Ook als je wilt weten hoe je een bepaalde tuinplant moet verzorgen of uitleg wilt over bepaalde tuinklussen ben je hier aan het juiste adres. Bekijk dan onze Tuin Bieb vol met handige video's!

Maak hier je eigen tuin aan of bekijk alle video's in onze Tuin Bieb.

Laat u verrassen met de mooiste planten

Facebook

Volgt u ons al op facebook? Hier plaatsen we afbeeldingen van mooie planten en accessoires, geven we handige tips en houden we u op de hoogte van onze laatste acties en nieuwste folders. Ook kunt u uw favoriete vestiging volgen voor lokale aanbiedingen en activiteiten.

Welke stijl past bij u - landelijk

Welke stijl past bij u?

Doe de test

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, worden de assortimentspagina’s van onze website aangepast naar uw favoriete stijl. Helemaal onderaan de pagina kunt u uw favoriete stijl kiezen en wijzigen. U kunt kiezen uit landelijk, modern, klassiek en gezellig.

Twijfelt u nog over uw favoriete stijl? Doe dan de test! 

Nooit meer een folder missen?

Inspiratiemail

Wist u dat we ook folders hebben die alleen digitaal te bekijken zijn en niet gedrukt worden? Schrijf u in voor de inspiratiemail en mis nooit meer een folder met leuke aanbiedingen. Natuurlijk vindt u in de inspiratiemail ook leuke ideeën en handige tips en houden we u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke activiteiten. Onderaan de pagina kunt u zich inschrijven.

Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer