Menu
Webshop

Potchrysant

Chrysanten… We kunnen er geen genoeg van krijgen. Ze zijn er in zoveel soorten en kleuren dat het lastig is om een keuze te maken. Naast de snijbloemen zijn er ook Potchrysanten te verkrijgen, zo kun je extra lang genieten van deze zomerse topper!

Lees meer

Klimfruit

Er gaat niets boven fruit uit eigen tuin met klimfruit! De smaak is fantastisch en je kunt zelf de rijpheid bepalen. Naast dat de planten fruit afgeven, is klimfruit ook een mooie groene verschijning en geven ze bloesem in de voorzomer.

Lees meer

Tuinmeubel- & fonteinenspecial

Bekijk een selectie van onze mooiste tuinmeubelen en sfeervolle fonteinen in deze special. De aanbiedingen in deze folder zijn de hele zomer geldig!

Leuke inspiratie en handige groentips!

Facebook

Volgt u ons al op facebook? Hier plaatsen we afbeeldingen van mooie planten en accessoires, geven we handige tips en houden we u op de hoogte van onze laatste acties en nieuwste folders. Ook kunt u uw favoriete vestiging volgen voor lokale aanbiedingen en activiteiten.

Welke stijl past bij u - landelijk

Welke stijl past bij u?

Doe de test

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, worden de assortimentspagina’s van onze website aangepast naar uw favoriete stijl. Helemaal onderaan de pagina kunt u uw favoriete stijl kiezen en wijzigen. U kunt kiezen uit landelijk, modern, klassiek en gezellig.

Twijfelt u nog over uw favoriete stijl? Doe dan de test! 

Nooit meer een folder missen?

Inspiratiemail

Wist u dat we ook folders hebben die alleen digitaal te bekijken zijn en niet gedrukt worden? Schrijf u in voor de inspiratiemail en mis nooit meer een folder met leuke aanbiedingen. Natuurlijk vindt u in de inspiratiemail ook leuke ideeën en handige tips en houden we u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke activiteiten. Onderaan de pagina kunt u zich inschrijven.

Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer