Menu
Webshop

Planten voor mannen

Woonplanten van de maand

Deze stoere planten voor mannen maken je man cave gezelliger én gezonder! Het zijn allemaal robuuste planten die erg relaxed zijn in de omgang; echte planten voor mannen dus. En dat deze planten ook nog eens positief uitstralen op je imago, is uiteraard mooi meegenomen.

Bekijk de top 5

Zomerbloeiende vaste planten

Tuinplanten van de maand

Zomerbloeiende vaste planten halen kleur en geur naar ieder terras en lokken bijen en vlinders. Deze planten zijn winterhard, waardoor je er jarenlang van kunt genieten! Maak kennis met de Echinacea, Phlox en Delphinium.

Lees meer

Thema | Green Industry

De stoere kleuren van Green Industry brengen je dichter bij de natuur. Kweek je eigen groenten en gebruik verse kruiden uit de tuin. Terracotta potjes en een kweekkasje mogen niet ontbreken bij dit thema. Kijk voor inspiratie op onze Pinterest pagina.

Bekijk hieronder ons Voorjaarsmagazine met alle thema's voor het voorjaar en de zomer.

 

Persoonlijke videotips

Soms is het best lastig om te weten wat je nou wanneer in de tuin moet doen om deze in topconditie te houden. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen! We hebben namelijk een handig systeem waar je aan kunt geven welke planten er in jouw tuin staan. Elke maand sturen we je dan een overzicht met wat er die maand in jouw tuin moet gebeuren. Én je krijgt er gelijk ook video's met uitleg bij, zodat je tuin dit jaar gegarandeerd een succes wordt!

Maak hier je eigen tuin aan of bekijk alle video's in onze Tuin Bieb.

Laat u verrassen met de mooiste planten

Facebook

Volgt u ons al op facebook? Hier plaatsen we afbeeldingen van mooie planten en accessoires, geven we handige tips en houden we u op de hoogte van onze laatste acties en nieuwste folders. Ook kunt u uw favoriete vestiging volgen voor lokale aanbiedingen en activiteiten.

Welke stijl past bij u - landelijk

Welke stijl past bij u?

Doe de test

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, worden de assortimentspagina’s van onze website aangepast naar uw favoriete stijl. Helemaal onderaan de pagina kunt u uw favoriete stijl kiezen en wijzigen. U kunt kiezen uit landelijk, modern, klassiek en gezellig.

Twijfelt u nog over uw favoriete stijl? Doe dan de test! 

Nooit meer een folder missen?

Inspiratiemail

Wist u dat we ook folders hebben die alleen digitaal te bekijken zijn en niet gedrukt worden? Schrijf u in voor de inspiratiemail en mis nooit meer een folder met leuke aanbiedingen. Natuurlijk vindt u in de inspiratiemail ook leuke ideeën en handige tips en houden we u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke activiteiten. Onderaan de pagina kunt u zich inschrijven.

Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer