Menu
Webshop

Dracaena

De Dracaena is een echte blikvanger met een exotische uitstraling! De Dracaena heeft stoere stammen, prachtige bladeren en trendy kleuren. Dé perfecte opvolger van de kerstboom!

Lees meer

Camellia

De Camellia is een sprookjesachtige bladhoudende struik die bloeit als alles nog kaal is. In de eerste vier maanden van het jaar schittert deze plant met grote roosachtige bloemen tot wel 12 cm doorsnee!

Lees meer

Tuinonderhoud januari

In de tuin is er altijd wel wat te doen! Ook in de winter. Daarom hebben we voor u alle tuinklussen van januari op een rijtje gezet. Januari is ook een goede maand om nieuwe plannen te maken voor de tuin. Wilt u een border of een ander deel van de tuin veranderen? In onze winkels helpen we u graag bij het indelen van een border of andere tuinplannen.

Bekijk de tuinklussen

Leuke inspiratie en handige groentips!

Facebook

Volgt u ons al op facebook? Hier plaatsen we afbeeldingen van mooie planten en accessoires, geven we handige tips en houden we u op de hoogte van onze laatste acties en nieuwste folders. Ook kunt u uw favoriete vestiging volgen voor lokale aanbiedingen en activiteiten.

Welke stijl past bij u - landelijk

Welke stijl past bij u?

Doe de test

Omdat iedereen zijn eigen smaak heeft, worden de assortimentspagina’s van onze website aangepast naar uw favoriete stijl. Helemaal onderaan de pagina kunt u uw favoriete stijl kiezen en wijzigen. U kunt kiezen uit landelijk, modern, klassiek en gezellig.

Twijfelt u nog over uw favoriete stijl? Doe dan de test! 

Nooit meer een folder missen?

Inspiratiemail

Wist u dat we ook folders hebben die alleen digitaal te bekijken zijn en niet gedrukt worden? Schrijf u in voor de inspiratiemail en mis nooit meer een folder met leuke aanbiedingen. Natuurlijk vindt u in de inspiratiemail ook leuke ideeën en handige tips en houden we u altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en leuke activiteiten. Onderaan de pagina kunt u zich inschrijven.

Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer