Menu
Webshop

Dieren in huis en tuin

Vlinder

Biodiversiteit

Biodiversiteit is een term die we steeds vaker tegenkomen. Maar wat is biodiversiteit nou precies, waarom is het zo belangrijk en hoe kunnen wij daarbij helpen?

Lees meer
Auteur Sharina
Datum 08-06-2020
Eikenprocessierups

Bestrijden van de Eikenprocessierups

Naast het bieden van nest- en schuilgelegenheid aan medestrijders, zoals de koolmees en de pimpelmees, zijn er ook veel planten die bij kunnen dragen in de strijd tegen de jeuk veroorzakende rups.   

Lees meer
Auteur Rebecca
Datum 15-05-2020
Boxwoodborer762577_1920

Buxusmot

Wordt je Buxushaag steeds kaler? Grote kans dat de Buxusrups het hier naar zijn zin heeft.

Lees meer
Auteur Sharina
Datum 20-04-2020
Kat6

Katten uit de tuin

Katten zijn leuke beesten, maar kunnen hinderlijk zijn in de tuin door bijvoorbeeld tussen de plantjes hun behoeftes te doen. In dit blog hebben we een paar oplossingen voor dit probleem, zo kunnen jouw plantjes veilig groeien zonder kattenpoep.

Lees meer
Auteur Dex
Datum 11-03-2020
Kobee24

Bijen in de tuin

Bijen zijn goed voor de bestuiving van bloemen en planten. De bijenpopulatie wordt echter steeds kleiner. In dit blog leggen we uit hoe je de bijen kan steunen, zo wordt jouw tuin een stuk levendiger en kleurrijker!

Lees meer
Auteur Dex
Datum 24-02-2020
Othopedischhondenkussen

Orthopedische hondenkussens

Zeker op zijn/haar oude dag heeft een hond behoefte aan een comfortabel bed. Orthopedische hondenkussens bieden dit comfort en hebben nog veel meer voordelen! In dit blog leren we je alles wat je moet weten.  

Lees meer
Auteur Dex
Datum 17-02-2020
Kat_in_zandbak

Ontwormen

Vraag jij je ook weleens af waar het allemaal goed voor is? Wij hebben een Milbemax training gevolgd en ik moet zeggen ik ben overtuigd van de noodzaak.

Lees meer
Auteur Andrea Kuijstermans
Datum 13-04-2017
Koolwitjes_op_kattenstaart

Maak je tuin vlinder-vriendelijk

Wat is het toch een heerlijk gezicht: fladderende vlinders in je tuin, bewegend van plant naar plant met hun schitterde vleugels. Wil jij ook meer vlinders in je tuin? Lees verder voor onze tips!

Lees meer
Auteur Esther
Datum 12-07-2016
Vissen geven uw vijver extra sfeer

Vissen in de vijver

Zonder vis is een vijver niet compleet. Het is prachtig om vissen rustig in het water te zien zwemmen of in schooltjes net boven of onder het wateroppervlak op insecten te zien jagen. Wat moet u weten over de aanschaf en uitzetten van de vijvervissen?

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 30-03-2016
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer