Menu
Webshop

Orthopedische hondenkussens

Je wilt natuurlijk altijd het allerbeste voor jouw trouwe viervoeter. Je koopt het lekkerste eten voor hem of haar, je geeft haar veel aandacht en jullie doen vaak leuke dingen. Er is alleen één ding waar de meeste hondeneigenaren geen rekening mee houden. Veel oude honden krijgen last van hun gewrichten. Dit zorgt ervoor dat ze niet lang meer kunnen lopen en ze hebben last met opstaan. Artrose wordt veroorzaakt door een langzame aantasting van het kraakbeen rondom de gewrichten. 

 

Artrose verlichten

Artrose is niet te verhelpen, maar wel te vertragen en verlichten. Een goede manier hiervoor is het aanschaffen van een orthopedisch kussen voor uw hond. Deze kussens dragen bij aan een orthopedisch verantwoorde (nachtrust). De hond zakt door zijn eigen lichaamsgewicht een beetje weg in de traagschuim toplaag. Zo wordt de druk op de gewrichten verlaagd en zal het kraakbeen minder snel aangetast. Het voorkomen van artrose wordt zo dus uitgesteld. 

 

Assortiment Orthopedische hondenkussens

Bij Life & Garden vind je de mooiste orthopedische kussens van Boony. Deze zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, van 70 x 50cm tot 120 x 80cm. Er is dus een kussen voor ieder formaat hond. Ook zijn deze kussens in drie verschillende kleuren verkrijgbaar.

Othopedischhondenkussen
Othopedischhondenkussen2
Othopedischhondenkussen3
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer