Menu
Webshop

Kamerplanten

De_kalanchoe_kan_in_de_zomer_heel_goed_buiten_staan.

Kalanchoë

De Kalanchoë is een echte topper onder de bloeiende woonplanten en in het voorjaar en de zomer ook een populaire terrasplant! Dat komt natuurlijk door zijn prachtige kleurrijke bloemetjes die eindeloos bloeien!

Lees meer
Auteur Esther
Datum 29-06-2017
Mannenplanten

Planten voor mannen

Deze stoere planten voor mannen maken je man cave gezelliger én gezonder! Het zijn allemaal robuuste planten die erg relaxed zijn in de omgang; echte planten voor mannen dus.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 02-06-2017
Potlelies, Calla en ballonklokje

Binnenste buiten planten

Laat binnen en buiten in elkaar overlopen met deze prachtige woonplanten, die zowel binnen als buiten kunnen staan. Mooie voorbeelden van deze zogenaamde binnenstebuiten-planten zijn de Calla, Campanula, Celosia, het ballonklokje en lelies. 

Lees meer
Auteur Esther
Datum 01-05-2017
Bromelia

Bromelia

De Bromelia is al eeuwenlang de meest exotische beauty onder de woonplanten. Deze plant is vooral bekend door zijn heerlijke vruchten van de Bromelia Ananas, maar ook erg geliefd vanwege zijn opvallende bladrozetten en felgekleurde schutbladeren.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 28-02-2017
Exclusieve_palmen

Exclusieve palmen

Palmen zijn als woonplant hét symbool van de tropen. Ze komen namelijk uit warme streken in Azië, Afrika, Amerika en Australië. De meeste palmen hebben een rechte stam met aan de top een kroon van veervormige of waaiervormige bladeren.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 03-02-2017
Ficus staat in de top 10 luchtzuiverende planten van de NASA.

Ficus benjamina

De Ficus benjamina is een prachtige kamerboom en een echte sfeermaker in huis. Daarbij staat de Ficus in de top 10 van luchtzuiverende planten van NASA, een gezonde plant dus! Bovendien is het een makkelijke plant die niet veel verzorging nodig heeft.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 22-12-2016
Azalea

Azalea

De Azalea is een prachtige rijke bloeier en verkrijgbaar in vele kleuren, zoals sneeuwwit, decemberrood, plechtig paars en knalroze! De Azalea bloeit zo uitbundig dat je door de bloemen de plant bijna niet meer ziet. 

Lees meer
Auteur Esther
Datum 30-11-2016
Bijzondere_orchideeen

Bijzondere orchideeën

Orchideeën hebben spraakmakende vormen, mooie kleuren en spectaculaire bloemen. De Phalaenopsis is de bekendste orchidee, maar deze plantenfamilie heeft nog veel meer prachtige bloeiers. Lees hier alles over deze onontdekte schatten.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 04-11-2016
Eyecatcher_aglaonema

Aglaonema

Aglaonema is een prachtige groene plant die heel makkelijk te verzorgen is en een positief effect heeft op de gezondheid. De Aglaonema heeft namelijk sterke luchtzuiverende eigenschappen.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 04-11-2016
Tradescantia_vaderplant

Hangplanten

Hangplanten zorgen voor een verrassend effect op hoogtes waar planten niet zo snel verwacht worden. Leuk om op te hangen, maar ook uitermate geschikt om op hoogte neer te zetten, zodat het blad mooi naar beneden kan hangen.

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 30-09-2016
Peperomia - mix van verschillende soorten

Peperomia

Deze kamerplant is mooi om te zien, opvallend om solo neer te zetten en prachtig in combinatie met andere Peperomia. Ook zijn het 'easy care' planten die weinig verzorging nodig hebben.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 30-09-2016
Summer_festival

Cactussen

Deze makkelijke woonplant is zo goed als onderhoudsvrij en gaat heel lang mee. De aparte uitstraling past goed bij mensen die houden van bijzonder design, maar cactussen zijn er in zoveel verschillende soorten dat ze in elk interieur wel passen. 

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 27-07-2016
De bonsai is feitelijk een miniatuur boompje

Verzorging van een bonsai

Bonsai is een Japans woord dat ‘boom in pot’ betekent. Feitelijk staat dit woord voor de techniek om miniatuurboompjes te kweken. Doordat ze in speciale potten of schalen staan, kan de groei gemakkelijk worden beïnvloed. 

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 30-03-2016
Orchideeën die als kamerplant gehouden worden, vragen een lichte, maar niet te zonnige plek

De bijzondere leefwijze van de orchidee

Orchideeën vormen de meest uitgebreide plantenfamilie ter wereld. Behalve in de poolgebieden komen ze overal voor. Het is een plantengroep die zich aan de meest uiteenlopende omstandigheden heeft aangepast.

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 30-03-2016
Kamerplanten zorgen voor sfeer in huis

Verzorging van kamerplanten

Een kamerplant brengt iedere ruimte tot leven en geeft direct sfeer. Haal een stukje natuur in uw huis met een rustige bladplant of uitbundige bloeier. 

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 30-03-2016
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer