Menu
Webshop

Moestuin

Tuinkruiden

Kruidentuintje

De meeste soorten kruiden komen uit landen rond de Middellandse Zee. Het zijn naast smaakmakers in uw maaltijd ook mooie tuinplanten. Zowel in de volle grond als in een pot voelen ze zich thuis.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 31-05-2016
Eyecatcher3

Moestuin maaltijden

Hoe leuk is het om een maaltijd te bereiden met verse groenten uit eigen tuin? Naast dat koken uit de moestuin goedkoop en milieuvriendelijk is, is het ook nog eens hartstikke lekker en gezond!  

Lees meer
Auteur Esther
Datum 27-05-2016
Eyecatcher2

Fruitige moestuinrecepten

De lekkerste hapjes en drankjes maak je met ingrediënten uit eigen tuin! Vooral van fruit kun je echte lekkernijen maken. Wij hebben drie heerlijke recepten die je kunt maken met fruit van je eigen appelboom, bessenstruik en aardbeienplant.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 27-05-2016
Eyecatcher

Verfrissende drankjes uit eigen tuin

Op een warme zomerdag mag een verfrissend drankje natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig maak je met fruit en kruiden uit eigen tuin in een handomdraai een heerlijk zomerse limonade! Lees verder voor onze favorieten.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 17-05-2016
Plant een perenboom in uw tuin

Hoe plant ik een fruitboom?

Fruitbomen zijn elk seizoen aantrekkelijk. In het voorjaar verschijnen de kleurige en geurige bloesems, in de zomer de vruchten, in het najaar kan het blad verkleuren en in de winter zijn de kale takken heel decoratief.

Lees meer
Auteur Vivian
Datum 25-03-2016
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer