Menu
Webshop

Moestuin

Geen afbeelding beschikbaar

De moestuin

Lees meer
Auteur Dex
Datum 25-09-2020
Vensterbank

Vensterbank tuinieren

Wil je graag je eigen groenten en kruiden telen maar heb je geen ruimte voor een moestuin? Dat kan! Het wordt vensterbank tuinieren genoemd en het is een nieuwe trend aan het worden. Het is niet moeilijk en het kan in vrijwel elk huis.

Lees meer
Auteur Sharina
Datum 24-09-2020
Eyecatchergroenteplanten

Groenteplanten - soorten en verzorging

Groenteplanten zien er niet alleen prachtig uit, maar ze dragen ook nog eens bij aan gezond eten uit je eigen tuin! En zeg nou zelf, wat is er nou fijner dan je eigen geteelde groente op te eten?

Lees meer
Auteur Sharina
Datum 11-06-2020
Fruitboom2

Een fruitboom in de tuin, hoe plant ik die?

Niets is lekkerder dan fruit uit eigen tuin, want naast de lekkere smaak heb je ook de voldoening van je eigen gemaakte eten. Maar hoe plant je een fruitboom in de tuin? Wij leggen het je uit in 7 eenvoudige stappen!

Lees meer
Auteur Dex
Datum 21-01-2020
Tuinkruiden

Kruidentuintje

De meeste soorten kruiden komen uit landen rond de Middellandse Zee. Het zijn naast smaakmakers in uw maaltijd ook mooie tuinplanten. Zowel in de volle grond als in een pot voelen ze zich thuis.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 31-05-2016
Eyecatcher3

Moestuin maaltijden

Hoe leuk is het om een maaltijd te bereiden met verse groenten uit eigen tuin? Naast dat koken uit de moestuin goedkoop en milieuvriendelijk is, is het ook nog eens hartstikke lekker en gezond!  

Lees meer
Auteur Esther
Datum 27-05-2016
Eyecatcher2

Fruitige moestuinrecepten

De lekkerste hapjes en drankjes maak je met ingrediënten uit eigen tuin! Vooral van fruit kun je echte lekkernijen maken. Wij hebben drie heerlijke recepten die je kunt maken met fruit van je eigen appelboom, bessenstruik en aardbeienplant.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 27-05-2016
Eyecatcher

Verfrissende drankjes uit eigen tuin

Op een warme zomerdag mag een verfrissend drankje natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig maak je met fruit en kruiden uit eigen tuin in een handomdraai een heerlijk zomerse limonade! Lees verder voor onze favorieten.

Lees meer
Auteur Esther
Datum 17-05-2016
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer