Menu
Webshop

Hout in de tuin

Om privacy in de tuin te waarborgen kunt u gebruik maken van houten hekken en schuttingen. Het natuurlijke product sluit naadloos aan op de rest van de tuin.

Hekken

Houten hekken geven uw tuin een mooie natuurlijke uitstraling. De meeste modellen hebben bijpassende poorten. Met countryhekken kunt u ‘spelen’. U kunt ze zelfs dwars in de lengterichting van de tuin zetten om hem breder te doen lijken.

Schermen of schuttingen

Een scherm of schutting is ideaal om een afscheiding te maken of te zorgen voor meer privacy in uw tuin. Zowel schermen als schuttingen zijn in veel modellen leverbaar.

Houten objecten

Met gebruiksklare, houten elementen maakt u gemakkelijk mooie houten objecten in de tuin. U kunt de elementen eenvoudig op elkaar laten aansluiten, onder andere een zitplaats, pergola, bloembak en een rozenpoort. Ook palen kunt u een eigen stijl geven met passende decoratieve sierknoppen en afdekkappen. Heeft u voldoende ruimte in de tuin dan is een tuinhuisje, schuurtje of blokhut een mooie blikvanger én handig als bergruimte.

Hout op het terras

Heel sfeervol zijn de houten tegelelementen, die als verharding op het terras en balkon gebruikt kunnen worden. Wissel deze af met stenen of gras voor een speels effect.

Pergola’s

Met pergola’s kunt u, behalve schaduw, uw tuin een gezellige, intieme sfeer geven. De keuze in pergola’s is heel groot: er zijn zelfs modellen in een halve- en driekwartcirkel.

Bij Life & Garden kunt u al het materiaal vinden om hout in uw tuin toe te passen. Ook voor onderhoudsadvies en onderhoudsartikelen kunt u bij ons terecht.

Houten terrasvijver in de tuin
Houten plantenbak in de tuin
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer