Menu
Webshop

Welke grond heb ik nodig?

Ken je dat moment? Je hebt grond nodig, je staat in het tuincentrum en er zijn zoveel soorten grond dat je er niet uitkomt. Uiteindelijk kies je voor de grond die speciaal voor Geraniums is, maar heb je deze grond wel persé nodig en moet je nu voor elke plant andere grond kopen? Om het voor u gemakkelijk te maken is Prickels op de markt gekomen met slechts drie verschillende soorten grond, geschikt voor bijna alles, zodat de keuze een stuk eenvoudiger wordt!

Grond voor in de Pot

Grond voor in de Pot van Prickels is gebruiksklare potgrond geschikt voor alle binnen- en buitenplanten in pot, bloembak of schaal. De samenstelling van de Grond voor in de Pot is gebaseerd op meerdere soorten veen. Er zit geen compost in, want dit is te scherp voor de wortels van de planten. De potgrond van Prickels heeft een biologisch keurmerk, omdat deze alleen uit natuurlijke grondstoffen bestaat. De grond bevat organische mest voor 100 dagen en dat zorgt voor een continue groei en bloei. Daarom is deze grond de perfecte voedingsbodem voor uw planten.

Grond voor Bloeiers

Zoals de naam al zegt kun je de Grond voor Bloeiers gebruiken voor al je zomerbloeiers, zoals Geraniums, Violen en Petunia’s. De samenstelling van deze grond is gebaseerd op meerdere soorten veen, klei en kokosvezel. Dat zorgt ervoor dat je schone houden houdt als je er mee werkt. De Grond voor Bloeiers bevat een aangepaste voeding voor een rijke en lange bloei. Ook bevat de grond klei en water om voedingselementen goed vast te houden. De meststoffen in de grond geven hun voeding langzaam af, waardoor de grond 100 dagen lang de perfecte voedingsbodem is voor de planten.

Grond voor in de Tuin

De Grond voor in de Tuin gebruik je voor het aanplanten van bomen, struiken en vaste planten. De samenstelling van de Grond voor in de Tuin is van zeer goede kwaliteit en gebaseerd op verschillende soorten compost. Dit zorgt voor een luchtige bodem en verbetert de werking van het bodemleven. Het is belangrijk om deze grond te mengen met de aanwezige grond in de tuin, anders kan de compost te scherp zijn voor jonge wortels. Grond voor in de Tuin is in het bijzonder goed voor de aanhechting van nieuwe plantenwortels in de tuin.

De Prickels grondsoorten zijn verkrijgbaar in de winkels van Life & Garden.

04_img_8735
09_img_8902
01_img_8725k
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer