Menu
Webshop
Banners_homepage_kies_je_stijl18a

Op zoek naar inspiratie voor je tuin? Ontdek dan de Tuinen van Appeltern! Of het nu lente, zomer of herfst is, De Tuinen van Appeltern zijn een feest voor het oog. Dwaal op je gemak rond tussen de ruim 200(!) inspiratietuinen.Ga op ontdekking met het hele gezin!

In het park vol met tuinen kun je volledig tot rust komen. Je kids kun je op het ontdekkingseiland al spelend laten genieten van de natuur. Hier vinden ze boomhutten, een speeltuin, een kabouterpad en een heus hagendoolhof! Feestje toch!

Genoeg inspiratie opgedaan? Geniet dan van een heerlijke high-tea of een lekkere picknick! Je kunt ook genieten van een vers broodje of een frisse salade op de terassen of pleinen van het park.

☀️Zomeractie☀️ Bestel tickets met korting!

Bij Life & Garden zijn we dol op het opdoen van nieuwe ideëen, groen en leuke dagjes uit. Daarom hebben we een leuke actie voor je! Als je voor 25 september 2019 een ticket via onderstaande link besteld, krijg je €2,5 korting per ticket! De actievoorwaarden vind je terug op de actiepagina van De Tuinen van Appeltern. 

>>> Bestel nu je tickets via De Tuinen van Appeltern

Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer