Menu
Webshop

Life & Garden Amstelveen

Life & Garden Amstelveen
Openingstijden
Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Speciale dagen
vrijdag 27 april (Koningsdag)
Gesloten
zondag 29 april (Koopzondag)
12:00 - 17:00
zondag 6 mei (Koopzondag)
12:00 - 17:00
Bekijk overzicht
Contactgegevens

Handweg 121
1185 TW Amstelveen
T: 020 - 6419441
E: amstelveen@amstelveen.lifeandgarden.nl

Bereken hier je route

Toon route details

Life & Garden

Heerlijk tuinieren, sfeervol leven en relaxen, daar gaat het om. Wij verrassen u graag met de mooiste planten, tuinmeubelen en accessoires die zijn afgestemd op uw wensen. Bovendien kunt u bij ons terecht voor professioneel en persoonlijk advies.

Online shop -->Bezoek onze online winkel<--

Laat gratis je grond testen voor een professioneel grondadvies.

De vruchtbaarheid van de grond is van levensbelang voor alle planten in je tuin. De planten nemen via de wortels vocht en voeding op uit de grond om te groeien. Wanneer de zuurgraad van de grond niet goed is, en er geen voeding aanwezig is zullen de planten een stuk slechter groeien en sneller aangetast worden door schimmels of nare plagen. Zeker het gras heeft echt nu voeding nodig om te blijven groeien en bestand te zijn tegen zwaar weer, veel betreding en ziektes en plagen.

Het is lastig om op het blote oog te beoordelen of er voldoende voeding aanwezig is en of de zuurtegraad optimaal is. Kom daarom tussen 16 en 25 maart naar een van de deelnemende tuincentra of vakwinkels voor de DCM GAZONTESTWEEK en laat je tuingrond daar gratis testen*. Je ontvangt dan een professioneel tuinadvies hoe je snel weer een diepgroen gezond gazon hebt.

De DCM Grondtest (t.w.v. €7,95) is nu helemaal gratis tijdens de GAZONTESTWEEK. Met speciale testapparatuur meten wij de pH-waarde (zuurtegraad) en de voedingswaarde van je grond. Neem daarom een (jam-)potje of zakje gevuld met grond uit je tuin mee. Met behulp van de metingen ontvang je een deskundig advies hoe je de bodem- en voedingsomstandigheden kunt optimaliseren voor de beste groei.

Je kan niet alleen je gazongrond laten testen. Ook je planten in de borders, je hagen, buxus en andere heesters hebben een goede pH nodig en uitgebalanceerde voeding. 

Kalk en voeding zijn dus essentieel voor je tuin. Zoals calcium onze botten versterkt, zo versterkt de kalk (calcium) de plantcellen. Daardoor zijn gras, hagen, heesters en andere planten veel sterker. Je gazon is sterk en zal niet direct afbreken als je er op loopt. Het belangrijkste is dat kalk zorgt voor een goede pH Waarde. Door DCM Groen-Kalk® te strooien verhoog je de pH tot een ideale waarde. Dit is niet alleen nodig bij je gazon maar ook bij een grote hoeveelheid planten, zoals de clematis, buxus, lavendel, je rozen en vele andere heesters en planten. Met de DCM Grondtest wordt precies gemeten hoeveel kalk je moet toevoegen. Want te veel is zonde en ook niet goed.

En zonder voeding geen leven. Jij blijft toch ook niet op je benen staan zonder te eten? De test meet precies hoeveel voeding er aanwezig is en hoeveel voeding je moet toevoegen om je gras zo groen en sterk en je planten zo mooi mogelijk te krijgen.

*maximaal 1 gratis test per klant.

Grondtestdagen
Welke stijl
past bij
u?
Logo Life & Garden Typisch Doe de test
Modern Klassiek Landelijk Gezellig huidige stijl: Landelijk Lees meer